Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
McKnight
üzenetére
az sgm-nek vannak további verziói (enot, sniper) játékmenetben nincs nagy különbség, inkább csak kicsit testreszabta a készítője, magyarítás van mindkettőhöz. egy kicsit elrugaszkodva a zóna világától akár a crysis-ben megismert nanosuitot is hordhatod, olyan mod is van

-
dodopek
addikt
válasz
McKnight
üzenetére
Hát, itt nálunk van egy coop, de ilyenkor már zárva van.Ha meg bemégy, az ugye betörésnek számít...

Tudtommal nincs, de nem tudom, mert nem vagyok benne a
mutyibanmultiban...Akkor most már csak azt kell eldöntened, hogy melyik 2.2 verziót szeretnéd. Van a sima, amiben csak az alapjáték fegyverei vannak, meg lehet használni egy weapon addon kiegészítőt( de azzal túl gyorsan meggazdagodsz), és van az enot mód, ami kicsit nehezebb. Pl(ahogy hallottam, mert én a simát játszom) megéhezel, ha eü csomagot használsz, meg hasonló nyalánkságok
Szerintem ne kérdezd meg, hogy ki melyiket javasolja, mert kisebb vallás háborút fogsz kirobbantani...

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BestBuy topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- DJI AVATA GYÁRI AKKUMULÁTOR ELADÓ
- Samsung 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- Crucial 32GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Gigabyte G5 MF5 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

shield