Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
FeketePok
üzenetére
Ott a hatso kapunal levo transzformator haz korul keresd ahol bementel, egy kocka epulet, az eg fele nyulik, azaz magas, tole picitt tavolabb a vizparton van, felig benne a vizben, azaz nalam ott volt.
P : csak par szot tanultam meg oroszul, es a cirill betuket is csak veletlenul ismerem fel

Szerencsere nem dob ki mindegyiknel, van egy olyan mentesem, ahol van kb 15-20 kepzodmenyem, es epp el akarom adni oket 150 ezerert.Azt visszatolti.De amint megkeresem az osszekotot, vagy felveszem a detektort az anomaliabol (7 anomalia van - a mocsarbol ha felveszem ahol a helikopter van), akkor mar kiakad.
Ha nem beszelek az osszekotovel - egy ugynokot kell kiszabaditani a zsoldosoktol Janovban-, vagy ha nem veszem fel a detektort a mocsarbol, akkor simman atenged Janovba.
De ha a 2 kuldi kozul barmelyiket is felveszem, akkor kiakad.1.Fel van rakva az Enot, 2-es fix, es a magyaritas (Pel mester adta a hivatkozasokat)
2.A jatek nem az.
3.A gepem 4200as ketmagos AMD 2,1 GHz, 1 giga video, 3 giga ram
4.Log file hibat mar bemasoltam Emrenek a tegnap, fennebb talalod.
5.A hiba akkor jelentkezett, amikor osszeszedtem mind a 7 detektort a Zatoni anomaliakbol, amelyeket a tudos bunkerbe kell leadj az alfonoknek + felvettem az osszekototol a kuldetest, elmentem a titkos helyre, ott kivettem a zsakbol a zsoldos ruhat, PDA-t, penzt es meg fene tudja mit.
6.A modban nem irtam at semmit, annyira nem erdekelt meg a dolog, hogy belepiszkaljak, orvendek hogy jatszhatok.Idaig csak 1 jatek programozasat tanultam meg a Heroes 4-e't, mert csinaltam egy sajat palyat, de nincs meg befejezve.
7.Ugy remlik hogy regebb egyszer valamit toroltem, talan egy quicksave-et, vagy mast, mar nem tudom miert hoztam ezt a dontest.... -
Aarpok
őstag
válasz
FeketePok
üzenetére
Jól mondja Antonius1978

Spoiler
kb 6 hullát kell átkutatni és utána egyszerre érkezik az értesítés,hogy beszélned kell a parancsnokkal a halászfaluban.Ő át fog küldeni a szivattyúállomásra ahol a szerelőtől egy georadart kell kérni ad is 5000 ru - ért.Ezután indulj északnak ahol lesz egy vasúti kocsi sor kb 20 m - re a csomagtól már megfog jeleni a pontos helye.Ezután át kell adni az SSU összekötőnek és mehetsz ezután Zatonba.
Remélem nem hagytam ki semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone 16e 128GB One/Voda "ÚJ" 2026.05.18. Apple jótállás
- Thinkpad T16 Gen2 27% 16" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe gar
- iPhone 15 256GB One/Voda megkímélt kiváló akku
- HP ProBook 445 G7 AMD RYZEN 5 Pro 4500U/8GB/256 SSD/14 " FHD laptop garanciával
- 4ÉV GAR!! Lenovo X1 Carbon 11th Gen OLED KIJ. i7-1365U 16GB/512GB Intel Iris Xe Graph Magyar v.bill
- DJI Mic Mini (2 TX + 1 RX + Töltő tok)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield