- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi 007
őstag
Végre vettem egy jobb kártyát amivel már játszható normálisan a játék.
Az X8-ba vagyok és van egy hely ahol szaladgál három törpe ezek ellen mi a leghatásosabb?
Mert már nem tudom hány száz lőszert engedtem az agyukba de még vígan ölnek lefelé.
Szerintem amúgy már behülyült és átmentek golyóállóba mert volt egy küldi Janovba ahol ócskább fegyverekkel is simán elbántam kettővel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox Series X|S
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest