- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
Vagy innen, ebben szerintem már benne lehet a gun add-on.(mert amikor én töltöttem, mér nem ez a verzió volt fenn,és ott volt mellette a beépülő.)
Telepíted az eredeti játékot,fel a 2.2 eton modot (gondolom, csak egy gamedata mappa az egész, akkor pedig csak bemásolod a stalker-call of pripyat mappájába), ezután a fix, és a new level pack (ez csak egy grafikai csomag).Van ott egy inglis text is, de ha nem kell, ne használd, mert úgy hallottam, hogy google fordítás. Minden, ami gamedata mappa, csak behúzod a főkönyvtárba, és felülírsz mindent.A játéknak ajánlott friss telepítés...
Ja, és kapaszkodsz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest