- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Már "Call of Pripyat" rangom van szóval nem hiszem hogy ez miatt ne lenne valami úgy ahogy kellene, ez a csávó bizony nem árul fegyvereket a 2.0-ban
Van nála egy SSP-9m vagy milyen overáll (az a sima narancssárga ecologist cucc) aztán csókolom. Amúgy nem tudom milyen bug az hogy egyszer Yanovon volt hogy kitörés után ellenség lett mindenki az állomáson, nem beszélt velem senki. Mentés visszatöltés segített csak, aztán meg Skadovsk-on is megcsinálta azt hogy mentem a Gauss dokumentumáért (az ajtó nyitva volt szóval akár kártya nélkül is le tudtam volna menni) és mikor meglett és mentem vissza akkor a Skadovsk-on is mindenki ellenség volt már. Vissza kellett akkor is töltenem egy korábbi mentést azt elölről az egész...
Amúgy a Dawn küldetéseit már megcsináltam majd kiléptem a csapatból, a mercenaryhoz vagy a monolith-hoz hogy lehet csatlakozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest