- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs , #37837 üzenetére
Szeva, en nem nyaralok, csak epp el vagyok foglalva az egyik Hoi4 mod kibovitesevel, a zonaban reg jartam, habar fel van telepitve a Dacolva a halallal, de nem haladtam sokat, reg is jatszodtam, valami uj mod kellene, lattam is joparat a Moddbn es orosz oldalakon.Habar asszem majusban vegigjatszodtam valamilyen modot, de nem ugrik be a neve...Picit hasonlit ahhoz, amivel te is jatszodtal, de en untam, ahol a menubol 3 tortenetbol lehet valasztani. Eleg hosszu is volt, segitseg is kellett, es volt benne par aprobb kiabrandito dolog, de sikerult vegigtolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Milyen asztali médialejátszót?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest