- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timstrike
tag
válasz
FeketePok #37601 üzenetére
Igen,próbálgatom csak az a baj hogy nem igazán értem oroszul.
Innen töltöttem le de már a Fix 20-as verziót [link] .Még dolgoznak rajta
Ha van időm akkor ezt a végigjátszást szoktam nézni,hogy tudjam miről van szó a küldetésben.Véleményem szerint egy jó mód lesz ha mindent pontra tesznek.
Egy tapasztalt gyilkosként, Thomas, leszel felbérelve és ... de nem lövöm le a poént
Varjak helyett denevérek repülnek éjszaka,10 helyszín van,5 féle anomália érzékelő van stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmgyűjtés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Windows 11
- További aktív témák...
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest