Új hozzászólás Aktív témák

• Sensut

őstag

Nos, én befejeztem a Szövetség Ideje 3-at. A modról csak annyit mondanék, hogy ahhoz képest milyen sziruposan indul, elég jó kis sztori kerekedik belőle. Az előző részhez képest érződik benne egy kis nyálas, nem Stalkerre jellemző amerikanizálódás, de a sok futkosás a feladatok után feledteti ezt és később, ahogy Pashka egyre fejlődik, a történet is komolyabb irányt vesz. Furcsa, hogy amíg a fő történet csak 3-4 pályán játszódik, a szabad játékban a Zóna nagy része megnyílik és bejárható mindenféle mellékküldetésekkel. Itt külön említésre méltó Pripjáty városa, ami teljesen más, mint amit eddig megszoktunk. Mintha a valós város képére rendezték volna át, még az óriáskerék pozícióját is megváltoztatták miközben segítségül hívták Dead City egyes épületeit is a két alap városrész közé. (Ez az egy pálya kellene belekerüljön a két Pripjáty helyére pld. az Anomaly modba, vagy a COC-ba.) Szóval, a történet jó hosszú és elég csavaros, viszont sokat kell gyalog közlekedni, ami egy idő után unalmas lehet, mert útközben nem történik semmi néhány mutánson vagy anomálián kívül. Rejtekhelyek is csak ritkán fordulnak elő és ha valami után igazán kutatnunk kell, az egy kereskedő, aki vizet tud pótolni a flaskánkba, mert az fogyó árú és csak náluk kapható. A fegyverek jók, épp annyi található belőlük, amennyi kell, viszont jellemző a játékra az "egy golyó=halál", ami el-vissza érvényes, úgyhogy mindenek előtt érdemes a felszerelésre koncentrálni. Szerencsére a fegyverek és ruhák fejlesztése nem okoz túl sok gondot ebben a játékban hála Pashka pénzsóvárságának (bandita lévén). A mod viszonylag stabil, vagy 2 CTD volt mindössze, viszont a gyors mentésekkel vigyázni kell, mert volt, hogy nem töltötte vissza a játék. A manuális mentés mindenek fölött!
    Én mindenképp ajánlom ezt a játékot és még egyszer hálás köszönet Laris2-nek a magyarításért. Csodálkozom, hogy nem fordították le (még) angolra.

A játék a magyarítással együtt letölthető innen...

Itt pedig végigjátszás található a Youtube-on, orosz nyelven...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés