Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34873) Antonius1978 válasza Dhampir (#34862) üzenetére


Antonius1978
addikt

Hm, en ugy emlekszem, hogy ez transzmutacios cucc (Fountain, azaz Szokokut, de ugy latszik en ezt inkabb Forrasnak neveztem?!), de legvegul asszem atirtam a kepzodmenyek termelodeset is, es betettem, hogy ez is legyen az anomaliakban, de varni kell ra napokat, azaz a hatizsakkal 1 hetig alszol, es akkor mesz kepzodmenyek utan kutatni.Meg azokat is betettem kezdo kepzodmenynek, melyek pluszba voltak beteve, ha jol dereng 4 kepzodmenyt...azokat immar elsonek lehet kihalaszni az anomaliakbol.
A doki semmit sem ad a kepzodmenyert, szoval lenyegtelen, hogy viszel-e neki.

Egyetertek veled, nekem is nagyon tetszett, foleg emiatt a nyomozos tortenet miatt, es szerintem is hasonlit kisse a WIP-ra, itt sincsenek akkora mutanshordak, vagy lassabban termelodnek ujra, a fegyverek arai nagyon tetszettek, a lada hianya kisse zavaro lehet, de most, hogy jobban belegondolok, ezt epp amiatt vettek ki, hogy rakenyszeritsek a jatekost, hogy ne halmozzon fel dolgokat, mert igy eletszerubb...1 golyos, es egy soretes fegyver kell, aztan SEVA pancel kepzodmenyekkel, vagy Szolgalatos pancel anelkul, es minden meg van oldva, masra tenyleg nincs szukseged.
Az alpari kifejezesek benne voltak, es ha jobban belegondolsz, akkor elmeletileg a mai emberek is igy beszelnek a hetkoznapokban, hat meg a Zonaban, ahol mindenfele ember megfordul, es nemely helyzetben indokolt is, en csak megprobaltam nagyon beleelni magamat a jatekosok helyzetebe, es a szavakat a sekelyes angol fuck-baszki, shit-loszar, motherfucker-anyaszomorito harmas helyett, izletes magyar karomkodasokkal helyettesitettem, helyzetnek megfeleloen.

En is sajnalom, hogy a vege ilyen rovidre sikerult, gyakorlatilag az egesz jatek, de valoszinu, hogy valami regeny vagy novella alapjan dolgoztak a modderek.Es ebben a modban, gyakorlatilag rengetek infot kapunk, rengeteg osszefuggest megerthetunk.En is a 3-4ik vegigjatszas kozben jottem ra, hogy Brodyaga/Csavargo az tulajdonkeppen Kosza, ugye aki a COP-ben szerepel...es ime, o a monolitosok vezere lett, Kharon utan.Es azok a magyarazatok, hogy tulajdonkeppen minden a Monolit ko befolyasa alatt van, es mindenki az o ugynoke gyakorlatilag, elgondolkodtato...Kosza is azert kerult ossze Gyegtyarjov ornagy urral, mert talan ez volt a Monolit akarata, ki tudja milyen okbol kifolyolag?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.