Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34541) Antonius1978 válasza borovi (#34540) üzenetére


Antonius1978
addikt

Szia.
Csak annyit kell csinalj, hogy amikor odamesz az asztalhoz, akkor ugye megnyomod az F gombot, bejon a keszulek kepe.
Megfogod a csuszkat, elviszed 1/4ig, majd megnyomod a bal gombot, utanna tovabbviszed a csuszkat megint kb 1/4-el, megint bal gomb, aztan megint kb 1/4-el, es bal gomb, akkor beallitottad az osszes bemerheto frekvenciat, es akkor johet a jobb gomb a kilepeshez. Valahogy igy van, vagy pontosan igy...
Felul az oszcillatoron latod, hogy a gorbek valtoznak, azaz mind3 esetben valtozniuk kell, akkor jo a frekvencia, akkor kell nyomd a bal gombot.

UI: jajj igen, olvasd figyelmesebben a kuldetesek leirasat ezt arra ertem, hogy a szoveget amit a megbizod mondd parbeszedben, mert pl lesz olyan is, hogy nem mutatja nyil hogy hova kell menj...

UI: nem csak az a palya van, elmesz Pripjatyba, es onnan majd elkerulsz az Eromu palyara is, de tenyleg rovid a mod sajnos, de cserebe izgalmas, vagyis elegge szokatlan mod, inkabb nyomozos, mint sima lovoldozos Stalker.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.