Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34506) Antonius1978


Antonius1978
addikt

Le is irom vazlatosan hogy kikre gondoltam, hogy mit adjanak, azaz melyik rejtekhelyet:
1.Komor, vagy a csapos (a papirokert cserebe), inkabb a csapos, mert ez a kuldi az elejen van es jol jon a soretes rejtekhelye mar az elejen a mutansok ellen. Szoval Csapos=soretes.
2.Solyom=Desert Eagle
3.Dogesz=anabiotikus szerek (neki egy Szokokut kepzodmenyt kell vinni cserebe, ezt ahogy lattam, az anomaliakban is termelodik neha, de maskepp csinalni kell 2 kepzodmenybol)
4.Lesipuskas=Katonai pancel, mielott indulnank Pripjatyba
5.Szimat=hangtompitos automata fegyver, tavcsovet kell venni ra.
6.Sajat magunk (ezt ugy ertem, hogy amikor az elejen megyunk a sajat papirunkert, akkor be lehet tenni a szovegbe, hogy nezzunk utanna ennek a pancelnak), vagy mas=Szolgalatos konnyu pancel.

Nos, akkor nem 5, hanem 6 rejtekhely van :)
Ez a vazlat meg nem biztos hogy jo, mert a hangtompitos fegyver jol jonne a zsoldosok kiiktatasa kuldetesnel, es mar nem emlekszem, hogy Szimatnak elotte, vagy utanna lehet ezt megcsinalni, ha elotte, akkor ok, ha utanna, akkor masnak kell adni, hogy hamarabb hozzajussunk.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.