- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Timstrike #33942 üzenetére
Mar emlitettem, hogy nem tudunk annyira programozni, hogy ennyire melyen belenyuljunk a jatekba, es meg ha meg is kernenk, vagy valamivel ra tudnank birni ezt a DoctorX-et (amire keves eselyt latok, kiveve ha esetleg magyar, mert akkor talan esetleg elfogadna az otletet, hogy egy magyar modban segit), akkor is elore le kell fektetni az osszes tortenetet, nem lehet csak ugy vaktaban bedobalni az otleteket, es a masik osszevissza programozza, en is ezzel orjitettem meg Free-t, hogy egyik heten igy gondoltam 1 dolgot, aztan jott ujabb otlet es ugyanazt mar maskepp gondoltam 2 het mulva, es epp emiatt emlitettem, hogy minden elore el kell legyen tervezve, minden otlet elore le kell legyen fektetve.
A banditas otlet az tetszik, de milyen feladatra gondoltal ?
A monolitos otlet meg jobban, de ahhoz at kellene irni egesz fo tortenet szalat
UI : most olvasom vissza, hogy nem tudsz te jol angolul, ami egyertelmuve teszi, hogy DoktorX nem magyar...
UI2 : Erdo leforditotta a hosszu szoveget, ugyhogy en is kedvet kaptam, aznap en is leforditottam 2 oldalt, es ma nekifogok, es remelehetoleg befejezem a pripjatyi rablomeset, aztan meg nemi finomhangolas, es az eromu palya mesei marad, ami mar nem olyan hosszu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest