Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
op.erik #28038 üzenetére
Nos, mondhatni befejeztem, mert a főszál megvolt. Ezeket telepítettem ebben a sorrendben:
1. EZ AZ ALAPCSOMAG TORRENT (alul mondjad, hogy nem akarsz regisztrálni és akkor letöltheted a szálat)
2. EZ A JAVÍTÁS
3. EZ AZ ANGOLOSÍTÁS (jelzem gépi és katasztrófális!)
A játék 3 szálra szakad, amiből 2 mellék, de elég hosszan visz végig a pályákon. Viszont a mod befejezetlen és egy idő után nem lehet folytatni sajnos. Azonban a főszál végigvihető, ha követed a sárga feladatokat. Helyenként nem kapsz útmutatást a folytatáshoz, de ha jól ismered az alapjátékot, ki tudod következtetni a következő lépéseket. Ha elkészülne, baromi jó lenne a mod, de az még odébb lesz szerintem.
PS: elfelejtettem: a gamedata/localization.ltx fájlban cseréld ki a "rus" paramétert "eng" -re miután feltetted az angolosítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2014 - i5 I 4GB I 128GB SSD I OS X Big Sur I Cam I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest