- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
Hát,ez a Slayer mod, Zatonra érve, szó szerint az alapjáték. Semmi új benne, azért küldtek oda, hogy feltérképezzem ugyanazokat a helikoptereket és annyi. Ugyanazok a régi feladatok várnak, amiket már kívülről tudunk. Talán a néhány alpha csapat változtat valamelyest a megszokott tájon, na meg a szerszámokat máshova rejtették el, jól be a kövek közé, mintha az mit tudom én milyen nagy módosítás lenne. Most épp átértem Yanovra, ott is minden ugyanaz... Gyorsan átjuttatom magam Pripjátyba, hátha ott változik valami, mert ez így már unalmas. Az új fegyverek is lassan elfogytak, szerintem semmi értelme az egésznek. Az eleje új volt, bár a pályák ott is a régiek, mintha egy intro lenne az alapjátékhoz. Amolyan SGM 2 koppintás, de másképp és nem annyira sikeresen. Zatonon már erősen laggol is a játék, ott, ahol jól ment a Halál Ellen, a Medeiros vagy akár az SGM is. Elég optimizálatlan, ami lehet a béta verzió hibája is. Viszont itt találtam a legszebb vizet az eddigi modokban, ezt alá kell írni. Minden esetre, ha nekifogtok, az első dolgotok telepítés után az legyen, hogy törlitek a gamedata\sounds\actor mappát, a játékos sérüléshangjait, mert elképesztően nevetséges az a sok rinyálás, amit egy-egy kisebb sérüléskor hallani
. Az eredeti hangok százszor jobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Robogó, kismotor
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- EAFC 25
- Részesedést vásárol az Intelben a Softbank
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- LG OLED65B49LA 2 Év gyári Garancia
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest