Új hozzászólás Aktív témák

• Sensut

őstag

Hát,ez a Slayer mod, Zatonra érve, szó szerint az alapjáték. Semmi új benne, azért küldtek oda, hogy feltérképezzem ugyanazokat a helikoptereket és annyi. Ugyanazok a régi feladatok várnak, amiket már kívülről tudunk. Talán a néhány alpha csapat változtat valamelyest a megszokott tájon, na meg a szerszámokat máshova rejtették el, jól be a kövek közé, mintha az mit tudom én milyen nagy módosítás lenne. Most épp átértem Yanovra, ott is minden ugyanaz... Gyorsan átjuttatom magam Pripjátyba, hátha ott változik valami, mert ez így már unalmas. Az új fegyverek is lassan elfogytak, szerintem semmi értelme az egésznek. Az eleje új volt, bár a pályák ott is a régiek, mintha egy intro lenne az alapjátékhoz. Amolyan SGM 2 koppintás, de másképp és nem annyira sikeresen. Zatonon már erősen laggol is a játék, ott, ahol jól ment a Halál Ellen, a Medeiros vagy akár az SGM is. Elég optimizálatlan, ami lehet a béta verzió hibája is. Viszont itt találtam a legszebb vizet az eddigi modokban, ezt alá kell írni. Minden esetre, ha nekifogtok, az első dolgotok telepítés után az legyen, hogy törlitek a gamedata\sounds\actor mappát, a játékos sérüléshangjait, mert elképesztően nevetséges az a sok rinyálás, amit egy-egy kisebb sérüléskor hallani :N . Az eredeti hangok százszor jobbak.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés