Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdő
tag
válasz
Sensut #27208 üzenetére
Jó ez a "csak kidugul valami", tegnap én is ott tartottam, hogy minden vonalon csőd. A szolgálatos tárolót nem tudom kinyitni, Fürgének a munkát nem tudom leadni, mert éjfél után sem jelenik meg ilyen párbeszédsor, vérszívócsápokat esélytelen szerezni, mert hiába vadászom le őket, nem dobják el a csápjukat (Az elején ugyan találtam pont három csápot, de ki tudta akkor, hogy később kelleni fognak?) és Navigátor képződményeit sem tudom összeszedni, sőt még egy normális ruhára valót sem.
Úgyhogy, elköszöntem Barótól. Legalább a csápok miatt nem idegeskedek tovább, és a ruhám is meglesz a zsákmányából. De biztos ennek is lesz valami hátulütője (az őrjáratos feladatát már teljesítettem korábban).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Milyen alaplapot vegyek?
- Router gondok
- Windows 10
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest