Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz hubai1979 #26917 üzenetére

Köszöntem mester.

Vicces ez az AMK. Elmentem Alföldön a terület végére ahol a tornyok vannak amire nem lehet felmenni meg az a két bódé is a 8 kerekűvel. Gondoltam itt nézek körben elsőnek mert itt nem sokan lesznek.
    Messziről odanézek millió izlom meg zombi. Hentelés. Gránátok, sörétes ezerrel. Közben az izlomok egy része kinyírta azt a pár embert aki ott volt, esélyük se volt szerencsétleneknek. :DDD Mikor közelebb mentem akkor spawnolta oda őket az izlomsereg mellé.
    Aztán bespawnol elém két másik embert is. Kipucolok mindent, felszedem a cuccokat hogy válogassak mert elfogyott a lőszer, újabb kettőt benyom elém. Ráadásul úgy hogy mászkálnak körülöttem és nem vesznek észre csak mikor megmozdulok. :DD
    Aztán meg ahogy kutattam a hullákat, egyik beszorult a kocsi alá, elkezdett rezegni, meg fejre fordult, pörgött, kerekei méterekkel odébb rezegtek és ha odamentem megütött életet vett le. :DDD
    Felmásztam a toronyba, hogy a hátizsákban matassak, de most meg újabb hármat nyomott be, de itt fent nem vesznek észre. Nem szeretem az ilyen modokat ahol a semmiből folyamatos utánpótlás van. Bóklászok még kicsit aztán asszem lassan a Misery2-t felrakom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés