- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
mert_csokis #26534 üzenetére
Most meg nem mondom melyik modban, de ott minden fegyver (kivetel a mesterloveszek mert azok sokkal tobbet), 100-at sebez.
Jelenleg egy pisztoly pl a PMM 32-t sebez.Szoval kell 6-7 loszer, hogy annyit sebezz, mint az emlitett modban 2 lovessel.En egyszer atirtam a PMM sebzeset 1.5-re, azaz 150-re, es 2 loves kellett a kutyakhoz meg disznokhoz, a vadkannak talan 3, egy kimera is kifekudt 1 tartol szerintem, es valahol igazad van, ez lenne reszben valosaghu.Ha nagyon erdekel a mod, akkor megkeresem, most fejbol nem vagom hogy melyik...
Alienhun79 na ne, a Misery mar kinzas a javabol, nekem nem igazan nyujtott jatekelmenyt.Nem banom ha nehez valami, mert csalni nem szeretek, de legyen ra esely megcsinalni a feladatokat.
Az nekem nem moka, hogy teszek 1 kort, hogy lojjek egy nyavajas vaddisznot valahogy, hogy a boret meg a patajat el tudjam adni, ahhoz, hogy egyaltalan kimehessek, mert jo a sugarfertozes, es amit kerestem nem is eleg ra, hogy megszuntessem a sugarszennyezest.Szoval kisse elvetettek a sulykot a keszitok, mert mifele epeszu ember mereszkedne olyan helyre borkabatban, ahol legalabb 10 centis olombetetes kezeslabasban lehet maszkalni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest