- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
Antonius1978 #21299 üzenetére
/Enot/
A Cordon-nál éppen, hogy fel tudtam fejleszteni a fegyvert, mert a bázison újratermelődő vadak megölték a szerelőt - így a rucit is Kardán Mester javította fel az első szintig - , aki nincs helyhez kötve - bár, ekkor is megennék a szörnyikék, hiszen a közvetlen közeléből kezdenek azok!
(Ekkora programozói hibát! A túlzásba vitt anomália-sűrűséggel együtt!
)
Nekem a 7,62-es lőszervásárlás vitte még el a zsét, mert a kutyákra is azt használtam: a + loot fontosabbnak tűnt... (alig akad tároló ládika a mocsárban...)
Ill, ha kipucolom az első 2 térképet, akkor már csak a vadak termelődnek újra a kifosztani való "ellenfelek" nem és a kezdő detektorral sem lehet értelmes arti-kat begyűjteni - szerelő nélkül meg nem bóklászok ott.
A Mocsárban maradt készletemért nem mentem még vissza (RPG + lőszerek, 3 tucat, eladnivaló fegyver, stb.), de a kezdő fegyverrel való rohangálás eléggé pénzpazarló mulatság, még Zlaton-ban is - alig potyog hozzá lőszer, a többi fegyver meg nem fejleszthető a kívánt szintre.
Van még ~100k-m arti-kban, de ez az összes vésztartalékom - a 'majdan fejlesztünk rajta' fegyvereken kívül!
A Bagoly által meg nem "vehető" fegyvereket meg dobáltam/hagytam el, nem tudva a 80 alkatrész fontosságáról - az első végjátszás varázsa, ugye!Hhmm, akkor az AK-107-es lesz a befutó: távcső + 2-3k "ingyen lőszer" már van hozzá! Aztán, majd meglátom, hogy mit dob a gép!
A Zsoldosok ellen a Fürgétől rendelt SVD-t használtam (ehhez hoztam lőszert az első 2 térképről és vettem Bagolynál is; ezt is 2.-ra hozta Nimble, mert először a K-s verziót adta, ahhoz meg nincs lőszer, még aranyáron sem), mert semmi más, "komoly" fegyvert nem lehet beszerezni, rabolni!
Messzebbről nézelődve kevésbé találnak el, viszont nagyon kell vigyázni, hogy még időben ki legyenek fosztva a hullák, mert elég rövid idő alatt eltűnnek -> egy visszatöltés is elég ehhez és máris ugrik a bevétel!/Enot/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MSI GTX1660 super 6gb új állapot OEM 2db.
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- GAMER PC! i7 12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE - OLED 240HZ
- Belépő GAMER PC! i5-12400F / RX 6600 XT / 16GB 3200MHz / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest