- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
xFreex #21290 üzenetére
Erdekes, mert en egy progival - OGF Viewer-el megnyitottam volt az AKMS allomanyt, de nem volt neki bor, vagy pedig a program nem ismerte meg, vagy valamit nem allitottam be.
Amugy egy szikrat belekontarkodtam az equipment DDS-be, mindjart adom a kepet is, csak annyit akarok meg mondani, hogy mindjart kicserelem az altalad adott AKM Ogf-jet az AKMS Ogf-jere, kivancsi vagyok mi fog tortenni,persze atnevezem AKM-re.Kotomicuki nem tudom hogyan vannak neked anyagi gondjaid, mert szep turelmesem ossze lehet szedni a zset, csak tobbszor kell portyazni.Pl Kordonban es a mocsarban kell osszesen 80 ezer, hogy teljesen felfejleszd a valltamaszos fegyvert, es a zsoldos rucit.Ha megerkezel Zatonba, akkor kezdd el vegigcsinalni a jatekbeli alapkuldeteseket, akkor mar kapsz egy kezdotoket.
A kezdo fegyver akar Pripyatyig jo lesz panceltoro loszerrel, vagy valaszd valamelyik fejlettebb valtozatat ha nagyon akarod - AKM es AK 1xx - ezekre megy tavcso is.Mondjuk en Pripyatyban a vegen mar a HK417 vagy mivel maszkaltam, mert a lelott 400 zombi miatt a fegyver sebzese nagyon jo lett, a sebzest jelzo csik feleig ment fel.Vagy hasznalhatod az XM100 vagy mi a fene a neve, XM-8as dobtaras 100 loszeres valtozata, annyit ajanlok, hogy nelkule ne menj le a Pripyatyi laborba
Amikor boven el vagy eresztve a kis erteku haszontalan kepzodmenyekkel, vagjad be gyorsan Kardan dobozaba, 3-al emelkedik az alkatreszek szama.En azt a huncutsagot kovettem el, hogy amikor volt par 100 ezrem, egyszeruen vettem vagy 10-20 kepzodmenyt Szakalltol, es beraktam a dobozba
A szennyviztisztito kipucolasa egybol megdob vagy 100 ezer penzzel, ha eladod a zsoldosok cuccait.
Az elejen kicsit szenvedos lesz, ne is menj oda semmi jo pancellal, a legjobb pancelt kb 50%-ra lotte le 2-3 amerikai geppuskasorozat kozelrol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest