- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
h8core #19216 üzenetére
Nos, en csesztem el, mert egyszeruen felulmasoltam a jatek allomanyat a javitassal.
Utanna figyelmesen elolvastam es ugy jartam el, ahogy kell.
Eloszor atjavitod a save nevu scriptet, betoltod a jatekot, elmented, kilepsz, utanna atirod a load nevu scriptet, es kesz.Most mukodik, nem fagy ki, legalabbis ezzel az uzenettel.Most palyalepeskor fagy ki, memoria hiany miatt.Eddig jol alakulnak a dolgok.
Megtalaltam a 2 kepzodmenyt Szakallnak, Aarpok utmutatasa szerint megtalaltam a pripjatyi atjaroban levo kepzodmenyt is.Most kutatom az elet vizet, es Villamot kellene gyujtsek meg 4et a Gauss pisztoly miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest