Új hozzászólás Aktív témák

• emre

veterán

SMRTER 0.41

Sokkal aktívabb a játékmenet, több a mutáns is zombi
    Több a random harc, nem olyan unalmas a zóna.

Sajnos az idő tájékán maximum 200mb-os csomagot lehetett feltölteni, ezért kellett ketté vennem.

ollózás a témával kapcsolatban régebbi hszeimből:

"Én csak a meglepetések elkerülése végett az ez nem a sima SMRTER
    - magyarítás (csak ami feltétlen kell)
    - nem kell minden fejlesztéshez toolkit
    - pár fegyver és ruha fullra fejleszthető
    - max súly 900kg környékén van
    - full trade szakállnál (csak a széria cuccok, az arsenalos dolgok el vannak dugva)
    - full upgrade bizonyos fegyver és páncél esetében
    - FT2000, 60-as tár, vintorez pontosság
    - Vintorez 50-es tár, SVU pontosság
    - SVU-SVD 20-as tár
    - SPSA 16-os tár
    - HK 417-hez SVU lőszer kell, mert az eredetije nagyon ritka
    - spiderman mod, vagyis bazi nagyot lehet ugrani, ha nem tetszik akkor az actor.ltx-bem a jump_speed sort vissza kell írni 6-osra. Az actor sebzés, sérülés adatait nem piszkáltam. Tehát lehet ugrálni, de fájni fog. Viszont az összes rejtekhelyre el lehet jutni. Ha az összes SMRTER-es rejtekhelyről össze akarod szedni a cuccot akkor lehet át kell írnod neked is a jump_speed sort az actor ltx-ben. Szerintem a 6-os értékkel lehetetlen jó pár helyre eljutni.

Aki vissza akarja állítani hogy az eredeti állapot legyen, annak fogalmam sincs mit kellene tennie, mert már nem emlékszek rá, hogy a magyarítás milyen szinten érintette az eredeti fájlokat, de nem lehet túl macerás a dolog. Az actor.ltx, system.ltx valamint a weapons és misc mappát tuti felül kell írni hozzá.

Ja, baromi régen nem játszottam vele, naprakész információim nincsenek, a memóriám meg szar. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés