Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- potyautas: Idővándor
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Tegnap kicsit játszottam a Way to Pripyattal.
Cordonban a híd melletti Szabadság-bázison a Kisóriás kinyírt két bajtársat amíg sikerült elpusztítani és azóta senki nem őrzi a bejáratot. Ez nagy baj szerintetek? (a valóságban biztosan az lenne)
Az eredeti AK-t eladtam, vettem egy Napfelkelte(?) öltözéket 8000-ért, de lehet, hogy érdemesebb megjavíttatni és fejleszteni az alappáncélt, mert az teherbírásban is többet tud (80 kg súlyhatárral)?
Dodopek által megjelölt helyeken csak a felborult teherautón lévő fegyvert találtam meg, a többit sehol. Főleg a taktikai sisaknak örültem volna, mint majom a farkának.
Durva volt a Cordon bejáratánál lévő katonai bázis, ahol a husi-özön közben - ki csoszog, mi csoszog - egyszercsak egy erős burerrel találtam szembe magamat. A taktikai késemnek is ellenált egy ideig. A kés végszükség esetén jó a félelmetes kinézetű vak kutyák ellen is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen TV-t vegyek?
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Trollok komolyan
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest