- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
shield #15747 üzenetére
Shield, gozom nincs mi az amit irsz, valaki vilagositson fel.
Dodopek, en a Stalker skriptek programozasahoz nem ertek (mondjuk a Heroes 4 skriptjeihez igen, mert megtanultam), meg tudnam tanulni, de most skriptet is programozzak es forditsak is ?
Egyszer legyen meg az egesz mod forditasa nagyjabol, aztan raerunk gondolkodni, hogy hogyan illesztjuk be...Esetleg ha nagyon muszaj, akkor megorzom a forditott szoveget ekezetek nelkul is, mivel en igy szoktam meg hogy irjak, es ekezetek nelkul sztem nincs semmi gond.Amugy esetleg valaki, ha sok szoveget leforditottam mar, elvallalhatna,hogy kijavitja ekezetesekre, mert nekem nagyon lassan megy, nem vagyok hozzaszokva...
UI : Shield, idokozben bevillant, hogy kb mit is akarhatsz, de kell nekem annak a modnak a skripje a szovegekkel, es amugy ez a mod - marmint a kuldetesek - mennyiben egyeznek azzal, amit te irtal ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest