Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
rTorrent / libTorrent
Új hozzászólás Aktív témák
-
faki_
senior tag
Sziasztok!
Rasberry Pi-n használok rTorrent, ruTorrent párost. Előbbit tárolóból, utóbbit az rt-auto-install segítségével raktam fel. A számítógép újraindulása után a külső, USB-s merevlemezen lévő, előzőleg futó torrentek felfüggesztett állapotba kerülnek, csak megállítás, újraindítás (és ezzel a mérettől függő hosszúságú újraellenőrzés) után futnak ismét. Az op.rendszer meghajtójára (SD kártyára) mentett torrentek rendesen elindulnak. Lentiek beírásával próbálkoztam az /etc/systemd/system/rtorrent.service fájlba, de mindig ugyanaz a felállás. Szabad hely van, a késleltetett indítás miatt már látnia kellene a HDD-t. Közvetlen útvonal megadása a szimbolikus link helyett sem változtatott a helyzeten. Gyanítom, hogy valamiért mégsem látja az induláskor a HDD-t, mert a mentési útvonalat csak a megállítás, indítás után írja ki a felfüggesztetteknél. Merre induljak? Van megoldás rá, hogy ne kelljen újraindítgatni, ill. újraellenőrizni a torrenteket indítás után?
Requires=network.target local-fs.target media-pi-MyPassport.mount
ExecStartPre=/bin/sleep 99
ExecStartPre=-/bin/rm -f /home/pi/.rtorrent-session/rtorrent.lock
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest