Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rudi

nagyúr

válasz Cefa #22 üzenetére

Hát... Azt a TVset azétr meg lehetne csinálni mert a szöveges feladatokat megérti a gép ha tud mondatot elemezni ami meg egy alap szótárral azért nem olyan nagy gond. A fejben számlósakat is megcsinálja. A TVs alakfelismerőkből is a nagyrésze standard forgassunk 45 vagy 90 fokkal, a számsorosak legtöbbje sima próbáljuk összeadni vagy a különbség egyre nagyobb vagy hatványozottan nagyobb stb. Az ellentétes szavak megint szótárosak

Az http://www.ablemen.hu már azért valamivel jobb!

elvonatkoztató... elgondolkodtató :)

• rudi

nagyúr

Szerintem nagymarhaság volt az egész! Reklámozzuk hogy mi magyarok milyen okosak vagyunk. Csinálunk egy kicsit felülnormált (magasbb eredményt ad vissza) tesztet és majdnem mindeki megugorja a 120at :) Másrészt meg nem is olyan okos az ember ha esit élő adásban ezer reflektorral világítanak a szemében és egy monitorról olvassa le a kérdéseket. Mi az hogy minden kérdésre ibőkorlát van?! Tudom-tudom a TV miatt volt.

Másik dolog hogy olyan ez az IQ mérés mintha a súlyomat akarnám mérni deak pontossággal:
    -hány kilós vagy? -mennyi az IQd
    -72,32 -123
    -én meg 72,34 BEEE BEEE -nekem meg 124 BEEE BEEEE

jó ez valamire?! Szerintem az első két jegy bőven megteszi 10x vagy 13x.

Szerintetek nagy gáz lehet olyan proggit írni ami AIből olyan 130as IQ-t csinál mert szerintem NEM! Hol van akkor itt az intelligencia?!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés