Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
En nehany eve kerestem ilyet, olyan eszkozt, ami a kulon eszkozeim kozott "szinkronizalja" a mar elolvasott hireket, mert ugyanazokat a hireket az asztali gepemen es a laptopomon is el kellett olvasnom es mar belefaradtam. Kerestem akar futtathato program formajaban, akar webes szolgaltatas formajaban, de nem talaltam. Csak olyan szolgaltatas volt, ami nem eszkoz, hanem komplett szolgaltatas aminek csak a sajat webfeluleten lehetett olvasni a hireket, mint peldaul a Google Reader mar leallitott szolgaltatasa. Azota az rss nepszerusege csak csokkent (velemenyem szerint jocskan pont annak koszonhetoen, hogy senki se keszitett ilyen eszkozt, az embereknek pedig egyre tobb gepuk lett, amin parhuzamosan kovettek a hireket!), igy valoszinutlen, hogy azota barki csinalt ilyet.
Ezert en irtam magamnak egyet: feedproxy
Ez egy transzparens eszkoz, ami hirolvaso es hirszerver egyben: beolvassa a megadott rss feedeket, tarolja, majd a klienseknek elkuldi a hireket rss feedkent, de a mar egyik olvasora elkuldott hirt nem kuldi el ujra mashova. Ezert barmilyen megszokott rss olvasoval ugyanugy hasznalhato tovabb. En asztali gepen akregatorral, androidon pedig trssreaderrel (ez az elavult app az egyetlen a marketen, ami tud nem idozitett, hanem kezi frissitest. dobbenetes, de igaz.) olvasom innen a hireimet. Nekem a tobb gepen olvasas-szinkronizalas mellett a nyaralassal is problemam volt: ha elmentem nyaralni, a hirolvaso nem futtott le -hisz ki volt kapcsolva a gepem-, ezert nem tarolta a hireket. igy mindig mikor hazajottem, azzal telt az ido, hogy az osszes oldalt vegig kellett fesulni a hirek utan. A feedproxy raadasul szurni is tud, peldaul szerzo szerint vagy tema szerint, marmint az eredeti rss-ben mar letezo informaciok alapjan, de igy peldaul nem kell olvasnom semmilyen game of throne-os hirt, mert nem erdekel, esatobbi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest