Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
drakula115
friss újonc
Szakadozó a netem, már gondoltam mindenre router csere kábel csere amig persze tudtam, eszközök ujra instalálása , gondoltam már hacker támadásra. minden volt. ADSL Hálozatom van.
Általában hozza a környékét a speedtestben mint amikor normálisan ment de néha meg tizedét viszi. A probléma az hogy ha csak egy eszköz van rajta kábelen akkor is szakadozik akadnak a videok be pixeleszőzdnek lassan töltenek az oldalak már egész országban leirta hogy hol vagyok vagy azt irta hogy ismeretlen hely. crc fec néhány ora alatt 100ezer felett van nem tudom hogy ez sok e, volt már áramtalanitás volt már reset volt kábel csere.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Samsung Galaxy Buds3 (Fehér)
- Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G objektív
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest