- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amikor viszed a labdát a falnál és éppen beadnád középre, a csapattársad addig nyomja a boostot mögötted, amíg ki nem lök.
Amikor meccs elején rájössz, hogy bizony neked kell a kapuban maradnod, mert a másik kettő egymást kergeti, hátul elvétve járnak - akkor is csak azért, hogy téged kilökjenek, miközben védeni készülsz -, de ha gólt kapsz, megy a What a save gazdagon.
Napestig lehetne sorolni...
-
tyielow
aktív tag
Amit leírsz jelenség inkább a plat2-3-ra jellemző. Diában többnyire ismerik a teamplayt. Én itt már éreztem mindig is a különbséget. Viszont az hogy nem léptél feljebb... hát én se. De tudom az okát is: nem gyakoroltam eleget air dribblet, meg wall-playt. Mert az már kell hogy ösztönösen menjen mint a labdagurigálás. Én ráadásul amúgy sem vagyok egy skillzsák, csak jól védek a kapuban meg átlátom a pályát, ki hol merre. De mindenki másban jó / gyenge... 1-2 hete én be se léptem, úgyhogy úgynézki én is pihenőben vagyok
-
fatal`
titán
MMR pontok nem nagyon tolódtak, illetve diatól felfele inkább kicsit fel (ugyanaz az mmr pont alacsonyabb rang), illetve a szezon kezdetekor el is vett egy csomó pontot, legalábbis tőlünk. 1200 körül fejeztem be (C1 div 1) és 1050 fele rakott a besorolókhoz, diamond 2-be dobott (tele voltak a meccsek korábbi champekkel úgyhogy nem egyedi), most már diamond 3, de pár napja nem játszottam csak 1-2 tournamentet.

Érdekes, hogy a 2v2 MMR-em nem változott, az maradt Diamond 2 teteje - Diamond 3 alja körül, de nem soroltam még be.
-
tyielow
aktív tag
Én sok játékra mondtam már, de erre nem tudom. Itt minden patentül ki van találva. Innentől kezdve rajtad múlik, ill. a csapatmunkán minden. Ha valamiért nem megy, akkor veled vagy a csapatban van a hiba. Én így látom mindig. Persze engem is néha felkúr agyilag, de az utóbbi időben már nem nagyon. Néha becsúszik 1-1 szerencsétlen mozdulat, ami a vereségbe is kerülhet, akkor lehet hőbörögni, aztán menni tovább a kövi meccsre... találj valakit akivel megy az összejátszás, aztán tartsd meg magad mellett legalább egy 2v2 ladderhez.
-
tyielow
aktív tag
igen, tiszta sor, csak nem találtam a Season Pass menüpontot

Ma fantasztikus napom volt RL-ben. 2v2 rankedeztem és egy srácot 2x egymás után mellém rakott. Jól ment, úgyhogy Party Up. Nem hazudok, 7-es vagy 8-as win streak jött utána, Diamond I tetejét elértük. Ilyen streakem sztem még sosem volt
Aztán délután hívott egy tournamentre. Ott 2-t nyertünk, a 3. csapat átgázolt rajtunk. Top 8th hely, 11.000 tournament score. Épphogy nem tudom megvenni a nagy serleget. Ezek a 2-3 óránként induló tournamentek is újítások? Úgy tudtam eddig csak manuál / privátba lehetett kreálni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest