Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz fatal` #604 üzenetére

De azt sem hiszem el, hogy egyszerre nem tudnak többet indítani. Amikor véletlenül észrevettem, hogy a challenge-eknél megnyílt a Stage 2 fül, akkor egyből sikerült bejutnunk (gondolom kevesen vették észre), viszont előtte hokiztunk, úgyhogy egy elég gyenge csapattól kikaptunk, utána meg már a second chance sem működött.

Viszont ha Levente nem dicsekedett, akkor megteszem én. Bár tudom, hogy nem egy nagy eredmény, de nekünk az. Éltünk a plusz egymillió játékos adta előnnyel és végre sikerült megszerezni mindhármunknak a platina győzelmeket. KBear és én a tavalyi szezonban Rumble-ben már belekóstoltunk, úgyhogy a plusz egy szintnek köszönhetően egész hamar meglett. 3v3-ban Levente állt a legjobban közülünk, őt pont platina aljára rakta, na ott nem is mertünk tovább játszani. Amikor ketten voltunk, akkor többnyire hokit játszottunk, és amit legszebb álmainkban sem gondoltunk volna, Leventének onnan lett meg a maradék 9 győzelme. :C Platina II-III már nem a mi szintünk, de az a lényeg, hogy most már nem kell tovább görcsölnünk, "tét" nélkül játszhatunk.

Új hozzászólás Aktív témák