Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Akelaus

senior tag

válasz TeeBee73 #13505 üzenetére

Jó kis póló. :D

(#13510) Pro Koryak Jók a felsorolt példák, de! ma nagyon nehéz kiemelkedőt vagy maradandót alkotni. Ömlik a zene mindenhonnan, töménytelen mennyiségben, amiből nehéz megtalálni azt ami az a hűha! érzést adja mint mondjuk anno az In Flames- The Jester... albuma adott. Abban sem vagyok biztos, ha az említett album ma jelenne meg, emlékeznénk rá 5-10-15... év múlva. Nekem is kellemes meghallgatni ma is, viszont a mai In Flames-el már van baj.
    Ugyanígy jó előszedni a Sepultura Roots albumát, amit van aki szimplán leszaroz, vagy előkaparni egy régi Intense Agonizing anyagot, blekkből Mörk Gryning, Hades, stb...

Zenei ízlésen kár vitatkozni, mert ahány ember annyiféle.

Belehallgattam a 3 linkelt zenébe. Az elsőnek a hangzása ami miatt eltántorít, de magával a dallal semmi baj, második rendben van, hallgatok is ilyen zenéket, a Suffocation, Morbid Angel jutott eszembe róla, a harmadik pedig a második után kevés. :D

Nekem nincs bajom ezekkel, jöhetnek a linkek, tágítják a látókört, mert bevallom semelyikről sem hallottam. Viszont ez is betudható annak, töménytelen mennyiségű zene jön ki.
    Ha csak a pénteki napot nézem, 3 album került ki ide (már ha jól emlékszem) és ma is elém rakott a Spotify olyan cuccokat, azt sem tudom mi, de sorban mentem el, mert kíváncsi vagyok a bandára.

Új hozzászólás Aktív témák