Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi.79
friss újonc
Igen mágnes van a fedélben. Hétfőn intézem a szervízt. De addig még kiprobálom , hogy mitcsinál ha egy nagy mágnest a nyitás érzékelő fölé rakok. De mint mondtam hétfőn hívom a szervízt mert ha még a nagy mágnes beis válik akkor sem maradhat úgy de legalább tudom, hogy mi a tök van. Azért köszönöm. Arra esetleg van tipped, hogy miért felejti ell az idő és dátumon kívül az összes beállítást köztük a pin kódot is???
-
Norbi.79
friss újonc
Hát ezaz , hogy semmit hiba napló üres alkalmazásra sem jön semmilyen értesités pedig minden értesítés kivan pipálva. Mentem mögötte és figyeltem a kijelzőt hátha ir valamit akár csak egy pillanatra de semmi egyszercsak ki irja hogy pin megadás és meg áll. Olyan mintha menetközben kinyitnám a tetején a fedelet ami a kilelzőt meg a gombokat takarja. Arra is gondoltam hogy elmozdul menetközben de nem mozog kicsitse. A múlt héten vásároltam a Bauhausban nem tudom mikor gyártották. Ami a fura , hogy ha a határoló kábelen megy mert szegéjtnyír vagy csag visszaküldöm a töltőre akkor nem produkálja. Pl. Volt , hogy egymás után 4-5 ször leált egy egy méter után aztán meguntam visszaküldtem a dokkolóra ment kb. 5 métert a határolóig ott meg még 20 at a dokkoloig és hiba nélkül végigment és bedokkolt.
-
Norbi.79
friss újonc
Sziasztok valaki találkozott már ezzel a hibával?
Az alany egy Einhell Freelexo 800 lcd bt solo robotfűnyiró a gép szinte a telepités kezdete óta random időközönként meg áll és pin kódot kér ez lehet akár 1-2 óra folyamatos üzem után is de van , hogy csak elindul a dokkolóról és 2-3 m megtétele után áll le. Ilyenkor ha rögtön meg adom neki a kért pin kódot akkor tovább indul de pár méter megtétele után ismét jelentkezik a hiba. Ha senki nem tartózkodik itthon akkor egy bizonyos idő elteltével kikapcsol vissza kapcsolás után az idő- dátum kivételével minden beállítás vissza áll alaphelyzetre a pin kód is a gyári 1234 re. A terület kb. 150-200négyzetméter és téglalap alakú. A segítséget köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest