Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Mindenképpen megvenném.
A füvön ahol seper két nagy diófa, egy nagy cseresznyefa, két kisebb körtefa, egy arany lepényfa és egy szilvafa van. Ez volt az első ősz és tél az elmúlt 9 évben hogy nem kellett levelet sepernem és most tavasszal lesz az első hogy sehol se lett a levéltől olyan rész ahol újra kell füvesíteni.
Előtte rendszeresen órákat sepertem, lombfújóztam.
Tehát igen megvenném újra. Sőt a következő levélszezont el sem tudom képzelni nélküle.
Persze így is volt vele munka, mert minden reggel el kellett vinni az összes levelet amit előzőnap gyűjtött, mert az aznapi már nem fért volna oda és akkor az nap nkább nem dolgozik.
Ráadásul nem tökéletes látszik hogy ez az első ilyen szerkezet. De mint írtam végre egész ősszel folyamatosan rendezett volt a fű mert minden nap sepert és nyírta a füvet. Volt amit aznap elhagyott levelet azt másnap összeszedte. Tehát mindig maradt egy kicsi, de rengeteget kellett neki összeszedni és összességében sikerült neki. Mondjuk nálam ez azért is nehezebb mert a kutya kísérgeti, meg körülötte megy, meg a Fűnyi elől össze szedi a diót. Így amikor be megy a Fűnyi elé a kutya, elég csak hogy elsétál előtte akkor kikerüli a Fűnyi nehogy neki menjen, így aznapra ott marad a levél.... Mondjuk szerintem ezt élvezi a kutya hogy őt kerülgeti, jó játék neki is. Nem unatkozik annyit a kutya így nem ás és rág annyit....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kuponkunyeráló
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Philips Saeco GranAroma SM6580/00 2 év garancia
- LG mosógép és hőszivattyús szárító összeszerelő konzollal
- Egyedi Cube Stereo Hybrid 160 E-Mountain Bike (Jó Állapotban)
- Nespresso AEROCCINO XL Fekete tejhabosító, nagyobb kapacítású
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Macbook Pro M1 Pro 32/512GB // Számla // Garancia //
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest