- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FenyvesiT #1829 üzenetére
Hali,
Igen, LX790.1-nél ott kellene lennie a firmware download-nak, de semmi - írtam már a supportnak. Sok reményt nem támasztok, mivel a roboter-forum szerint senkinek nem válaszol a support és senki nem talál firmware-t a .1-hez csak a régebbihez, de mivel más az alaplap, ezek inkompatibilisek.
-
Anaconda
tag
válasz
FenyvesiT #1829 üzenetére
Szia!
Nézz rá kicsit fentebb a hozzászólásomra. A Német fórumok tele vannak ezzel a hibával. Mindenkinek téli trolás után jön elő. Több helyen azt olvastam, hogy szoftverfrissítés után megjavult. Garanciába vidd vissza az OBI-ba. Az EWS Kft szervizeli, én beszéltem velük is, hogy visszavihetem-e egyből hozzájuk, hogy hamarabb visszakapjam, de nem és a firmware-t sem adják ki itthoni frissítésre. Tegnap vittem vissza, 05.24-re becsülték a javítást.
Nálam már 10 percet sem volt a végén hajlandó dolgozni, pár percenként E3-al megállt.
Egyébként ilyenkor ha jobban megnézed tényleg szorul, forgasd meg a késtárcsát. Majd kapcsolt ki teljesen a robotot a kikapcsoló gomb nyomvatartásával és forgasd meg újra, könnyen fog forogni. Kapcsolt be és még mindig könnyen fog forogni, ahogy viszont elindul akkor kezdődik a nehezen forgás. Szerintem a tekercseit ő zárja rövidre vagy valami ilyesmi...de ez, hogy kikapcsolt állapotban könnyen forog megerősíti a szoftverhibát, pedig nem gondoltam volna, hogy tényleg az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest