- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon77
őstag
válasz
_Dumber_ #1008 üzenetére
Én tavaly üzemeltem be (idén még pihen, mert tereprendezés van) és kellett kábé egy hét, hogy egyforma legyen a fű mindenhol, de utána nagyjából őszig mindig ugyanolyan volt a fű és én nagyon bírtam. Nálam mindennap ment (esőt kivéve persze) méghozzá egész nap reggel 8-től este 5-ig. Hétvégén is, amikor nem voltam kint az udvaron. Nem kellett babusgatni, havonta egyszer kitisztítottam és ennyi, nyár felénél meg megfordítottam a késeket. (amit egy kis köszörűvel simán meg lehet párszor élezni).
Azt gondolom, hogy az a cél, hogy ne kelljen vele foglalkozni, illetve ugye minimálisat. Lehet, hogy neked is megcsinálja a kertet egy hét alatt homogénre és utána olyan is marad, mert azt az 1-2 mm difit nem fogod észre venni azon a területen, ahová csak később jut el.
-
tannoyfan
tag
válasz
_Dumber_ #1008 üzenetére
A lényeg valahol a folytonos működésben van, nem elvárás, hogy a szűz területre engedve egy nap alatt biliárd asztalt varázsoljon a robot. Ha éppen nagyon nő a fű, nekem is szerda környékén kezd homogénné válni a felület, amennyiben hétvégén szabin van. Ez vállalható kompromisszum, sokkal jobb, mint gondolkodni, hová is tegyem a több köbméter nyesedéket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest