- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Josh
tag
Ki hallott már valamit a Novara robogókról?
Bővebben: link
Csak azért kérdezem, mert ezeket a robogókat 70 K-ért hozzák be újonnan dobozban, és itthon a szakmunkár rakja össze 400 forint/darab áron.
Állítólag ezek kínából érkeznek, és a motor, és a mechanikai részeket a gyárban építik össze, utánna már csupán a burkolatokat, meg egy két biz-baszt kell rárakni.
Ha valakinek van ilyen robogója, valamelyik, akkor nagyon kérem ossza meg velem -
Josh
tag
Egy ilyen használható motor úgy kb. 50-70 ezerbe kerül. Vidéki vagyok, nem vagyok tájékozott Pesten. A haszon magazinban korábban csináltak egy cikket a Scooter-Ker kft-nél,és ott azt írták, hogy minden robogóban kicserélik az olajat, a gyertyát és a légszűrőt. Az enyém is egy konténermotor volt. Elvittem egy lakatoshoz, aki nagyon keni-vágja a robogókat, szétszedte csupaszra, és átnézte centiről centire, és a végén 70 ezer lett az egész motos. Yamaha Mint 4400 kilométer, max seb. 62 70 kiló terhelésnél. Városba rohangálni tökéletes.
-
Josh
tag
Ma mennem kellett egy robogóval 40 km-t egyhuzamban. Kiszámoltam, hogy ekkora táv alatt fogyasztott a moci egy litert. Kb a 40 kilométer 250 forintba került. Egy felnőtt ember távolsági buszon, csak körülbelül 600-700 forintból tudja megúszni. Nem mentem gyorsan 35-45 km/h itt a legoptimálisabb a fogyasztás.
A lényeg csak annyi, hogy érdemes egy-két kisebb kiruccanásra nem busszal, hanem robogóval menni, és nem lasabb mint a távolsági busz. Kb 10 percel később tettem meg a távot, mint egy busz.
Azért a 8 colos kerék meg is tette a hatását. Minden kisebb kátyúnál azt hittem a motor szétesik alattam, a kamionosok nem voltak rá tekintettel a menetszelük miatt, az elsőbbségadásról meg nem is beszélve. Ezt megbosszulva, minden piros lámpánál bepofátlankodtam az első helyre, ők meg le vannak sz@rva. No meg persze egy kis adrenalin emelés, cikázni az autók között, előzgetni mindenhol, járdán, felezővonalon akárhol.
Aktív témák
- iPad topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Villanyszerelés
- EA Sports WRC '23
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest