Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segitseg01
friss újonc
Sziasztok.
Január óta nem múló betegsegeim voltak és 2 hónapot töltöttem itthon tappenzen. Elég mély pontra jutottam, mindnen nap csak a nem múló betegségeimmel voltam elfoglalva.olyan szinten voltam már amit magam nem tudtam kontrollálni. Erős szorongás, pszichotikus zavar, depresszió.Beküldtek kórházba 2 hetet voltam benn, teletömtek gyógyszerekkel. Mikor haza jöttem még a gyógyszerek mellett se éreztem magam jól, aztán pár hét után kezdtem jól érezni magam.
Szedett gyógyszerek: trittico este 1 szem, olanzapin 10mg este 1 szem, rivotril regggel délbe este 0,5mg.
Annyira jól éreztem magam már hogy gondoltam csökkentekna rivon, elvettem az estiből felet.
Továbbra is jól ereztem magam, 2 hét után elhagytam az estit aztan pár nap után jöttek a roszs érzések.
Rossz közérzet, negativ gondolkodás stb.
Nem tudom mit tegyek, emeljem vissza félre vagy egészre az esti rivot hogy megint jol érezzem magam, és kezdjem más féleképpen a csökkentést?
Ha valakinek van ötlete, szivesen meghallgatom.
Válaszokat köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest