Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Panther-D #55 üzenetére
A mostani annak jobb, aki eddig nem tudta használni a keresőt
Beírtam, hogy mit akarok, nyomtam egy tabot, fel nyilat, megint tab majd enter. A leírásban lehet, hogy hosszúnak tűnik, de ez sokkal gyorsabb, mint ott kattintani (go to fórum(témák)), megvárni az oldalbetöltést, majd megint kattintani (hogy beírhassam, hogy mit keresek)
Nem véletlen hiányolom, baromi kényelmes és gyors megoldás volt, amit sokat használtam. -
Geller72
veterán
válasz
Panther-D #46 üzenetére
..
..gondolom, ide vmi csúnyát akartál írni, hogy utánszerkesztetted. Beírom a keresőbe, hogy pl azonnali alaplapos ezt a két szót. Mindenre kiterjedő keresésre sem dob ki semmit. Le7, hogy én vagyok a pöcs, de feltételeztem, hogy ennyi infó alapján is elboldogul, és kidobja az összes olyan topicot, amiben ez benne van, elég, ha csak a topicok címét, mert nekem erre lett volna szükségem, de nem. Szal én nemtom használni. A régi tökéletes volt. Ez a mostani Rios nem egyszer kitiltott, nem tudtam belépni, megváltoztatta a mailcimem, egyszóval lehet, hogy páran erősen csuklottak...de nem azért mondom, mert haraxom vkire, csak kissé rosszul érintett. Én megértem, hogy tesztfázis van, ezért nem is kattogok. Ha vki elmondja mi a teendő, ígérem, elsőre meg fogom érteni, de eddig akármit kerestem, nincs találattal lerázott, akármit állítottam be.
Üdv:
Geller -
Chili7
őstag
-
-
Peet
senior tag
válasz
Panther-D #28 üzenetére
Hogy lehet egy adott topicon belül keresni?
Van egy outlook problémám és az Outlook topicban szeretném megkeresni úgy mint régen.
Szeretnék egy adott kulcsszóra rákeresni az adott topicban.
Nem lesz erre külön kereső sor a részletes keresőben, vagy máshol, mert nekem baromira hiányzik.
Ha nem lesz, akkor hogy kell megadnom a keresést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 630 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB 13" garancia/
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest