Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar
üzenetére
"Sőt, mintha szívatásból ellenem dolgozna.Direkt."

Nos, valóban érdekes kérdéskör (lehet) a saját való életben tapasztalt vezetési "autó mozgási fizikáját" ill. a játék által visszaadottat összehasonlítani amihez nem értek, mert mint tudjuk szinte 1 métert sem vezettem soha.
Viszont ahogy említettem vagy csak akartam, ez a játék nem Grid kategória itt igenis setupolni kell az autókat, ha "tökéletes" vezetési élményre vágyunk, persze ehhez javallott egy kormány beszerzése.
Apró példa:
Nálam is szinte az összes segítség ki van kapcsolva és a setupolás elején tartok, mivel hiába olvasom a "beállítási segítséget", ha alapból nem tudom mi micsoda, mire való és mit állítok, mennyire és miért.
Tehát az is rettentő sokat számít, ha csak a fékerőelosztást áthelyezed akár 20%-al az első tengelyről a hátsóra vagy fordítva.Egyszóval ahogy mondani szokás a "segítségek csak lassítanak", setupra fel és rengeteg gyakorlás ami meghozza a várva várt eredményét.

Én biztosan fent hagyom és küzdeni fogok a beállításokkal, mert ilyen vagyok.
-
válasz
dzsavermadar
üzenetére
A kézifék erősségét elég széles skálán lehet állítgatni, alapból meglehetősen gyenge (50%), így azon mindenképp tuningolj egy kicsit. 100%-ra viszont nem ajánlom, mert azonnal megpörögsz vele.

A gázra nem tudom mi a megoldás, nekem pörög a gép, ha odalépek neki. A féktáv talán húzósnak tűnik, de ne felejtsük el, hogy egy verseny során 200-ról nem 1x kell fékezni, hanem körönként 4-5x is. Azért az megeszi a féket rendesen. Igazából ha már ismered a pályát ezzel sincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi