Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
Ted-Mosby
üzenetére
Nem volt semmi köze? Hát a figyelmemet elvonta. Bár ezért csak magamat hibáztathatom.
Engem a levágás nem érdekel, de a keresztbe mozgó járművek nagyon zavarnak.
Neuro megmondhatja, hogy pár napja mityu mozgott keresztbe, és ott is gyepet fogtam, igaz ott tudatosan rántottam az autót azonnal kifelé.Valószínű én vagyok kevés, mert nem tudok annyi felé figyelni. Sajnos tavasszal 61 leszek, és ez nem kedvez a reflexeknek, figyelemnek. Bár ha valaki figyelt, az utóbbi versenyeken nagyon nyugodtan szépen mentem. Nem csúszkáltam. Most is láthattátok, hogy az első kanyar előtt is fékeztem, hogy el tudjanak előttem fordulni.
Ezért lehet, hogy a versenyeket kihagyom, vagy az időmérőt, és így utolsó helyről indulva talán könnyebb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 2-in-1 Gen9 14" 3K OLED érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- i5 10600/ RX5700XT/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG Xbox Ally X 1TB (3 év Garancia + számla) 2025.11.28.-ai vásárlás!
- Garmin epix gen 2 51mm használt eladó. (Védőüveggel ellátott)
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Byski Áramláskijelző.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi