Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
Napot uraim
!(#5724) zsomboor: Addig ne nagyon járjon a szád míg nem virítasz egy időt a listán, szóval khusss
. Setupot ha érdekel elküldöm ma délután. Feltolom valami ingyenes helyre aztán próbáld ki
. Amúgy megnéztem a Vectra-val milyen időt megyek, úgy hogy az Accord setupot használom...jobbat mentem
. Accorddal eddig 2:15.725 (online teszt, de talán még 1-2 tized van a gépben.), Vectra-val 2:15.347 (offline teszt) és még van a szekérben. Ez nagyon elszomorít engem
. Az meg pláne, hogy a Cruze-ra "húzva" az Accord setuppal 2:14.324-et mentem (offline teszt) és még ebben is bőven van (több gyakorlással és autóismerettel, valamint finomhangoltabb setuppal elcsíphető a 2:13.8-9xx). Természetesen ez mind bill-es idő
.KaraDani: Jaja jöhetne már a zolder-i összefoglaló, mert ha nem lesz akkor utolsó futamon utolsó rajthelyet kapsz 50 mp késleltetéssel
. Egyébként én magam is tervezek egy összefoglalót Brno után, ill. most dolgozok egy bemutató videón
. Igen tudom, hogy hétvégén vége a bajnokságnak, de akkor is csinálok
.dzsavermadar & N€T0X|N:
Boollddooggg PéééHáááá Szüüülliiinnaaappooootttttt....
.Én ápr.26-án leszek 3 éves
.(#5731) JJános: Nagy gratula a megalakuló csapatnak
.
"Életet az éveknek, és egy kis helyet a pályán! Pls!
" nagy büdös francokat...küzdjetek meg a pontokért majd
. Nincs tisztelet, ellenfelek vagytok
.Kérdés:
Miért van az, hogy a 2.0n-ben készített setupomat, ha átteszem az 1.2-ben (persze a megfelelő mappába), akkor nem látja az 1.2-es mod
?No erre megoldást kérnék
!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
!
. Setupot ha érdekel elküldöm ma délután. Feltolom valami ingyenes helyre aztán próbáld ki
. Accorddal eddig 2:15.725 (online teszt, de talán még 1-2 tized van a gépben.), Vectra-val 2:15.347 (offline teszt) és még van a szekérben. Ez nagyon elszomorít engem
. Az meg pláne, hogy a Cruze-ra "húzva" az Accord setuppal 2:14.324-et mentem (offline teszt) és még ebben is bőven van (több gyakorlással és autóismerettel, valamint finomhangoltabb setuppal elcsíphető a 2:13.8-9xx). Természetesen ez mind bill-es idő
.
.