Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
(#4540) N€T0X|N: Na azért ilyen farost nem kéne betenni
. Jóhogy nem már a piros 7-es busz bele nem lesz téve és a Hősöktől a Keleti pu-ig fogunk versenyezni
.(#4543) Satan_Claus: Na ezt már jobban el tudnám viselni, ez azért már csak túraautósabb
. Bár nálam a régi TOCA játékok emlékére, ha A4 akkor csak is 4WD
.(#4548) Dragbajnok: Üdv bajnok
!(#4550) b-type:"..és a WTCC rokonságot meg nem kellene erőltetni amíg ennyi segítséggel, és a valós versenyektől eltérő rendezéssel kerülnek placcra a futamok...".
Mindegy, hogy minek nevezzük a bajnokságot (felőlem lehetett volna: PH!TCC is), azért az egész szellemisége mégis csak a WTCC-hez áll közelebb
. Az meg, hogy mennyi segítség van alkalmazva megint más tészta. A banda 80%-a nem szimus beállítottságú, van olyan aki, most játszik először az rFactorral és vannak olyanok akik bill-el nyomják - tudom, jön az örökérvényű szólás: hogy bill-el nem játszunk szimulátort!, nekik viszont kell a segítség. Megnézném ki az aki bill-el ,minden segítség kikapcsolásával, normális időt tud menni akármelyik pályán
. Ha valaki ilyet felmutat, akkor mélységes elnézéséért fogok esedezni és meghajolok a tudása előtt
.Felőlem lehet több RWD-s verda, pölö akár Satan által mutatott A4-es is, mivel annak van túraautós múltja, míg azért egy Mercedes SL65-nek nem hiszem, hogy túl sok van
. Egyébként tegnap este kipróbáltam a bömöst bill-el Nurnbugringen. Maradjunk annyiban, hogy többet drifteltem, mint egyenesen haladtam
. Minden elismerésem azoknak, akik kormánnyal is így tudják terelni a bajor csodát
.(#4553) YakQzA: A 2.0-ás modban meg kell, hogy mondjam neked sokkal harapósabb az Accord, mint jelenleg
(bár én ennek ellenére 100%, hogy áttérek köv. idényben európai vonalra
. A 308 és a Leon TFSI igazi méregzsákok és baromi jól lehet terelni őket
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LEGO klub
- Ingatlanos topic!
- Robotporszívók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. Jóhogy nem már a piros 7-es busz bele nem lesz téve és a Hősöktől a Keleti pu-ig fogunk versenyezni
.
. Bár nálam a régi TOCA játékok emlékére, ha A4 akkor csak is 4WD
.
. Az meg, hogy mennyi segítség van alkalmazva megint más tészta. A banda 80%-a nem szimus beállítottságú, van olyan aki, most játszik először az rFactorral és vannak olyanok akik bill-el nyomják - tudom, jön az örökérvényű szólás: hogy bill-el nem játszunk szimulátort!, nekik viszont kell a segítség. Megnézném ki az aki bill-el ,minden segítség kikapcsolásával, normális időt tud menni akármelyik pályán