Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Király
Kipróbáltam most a Gallardot, tetszik. 1:48.0 át futottam elsőre ringen, eszeveszettül gyorsul, és nagyon érdekes 600 pacival az összkerékhajtás, de simán kezelhető pont emiatt, elsőre nem volt vele gondom minden segítség nélkül (egyedül a gázpedálról leugrást kell bevezetni felváltásnál kanyarból kijövet, az autoliftet tényleg nincs pofám bekapcsolni, és ez már igényli azért néhol stabilitás szempontjából). Tegnapi replayeknél meg nem maradt semmi értelmes amiben csatáztunk is, nem tom mért 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI AVATA GYÁRI AKKUMULÁTOR ELADÓ
- Samsung 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- Crucial 32GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Gigabyte G5 MF5 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Kipróbáltam most a Gallardot, tetszik. 1:48.0 át futottam elsőre ringen, eszeveszettül gyorsul, és nagyon érdekes 600 pacival az összkerékhajtás, de simán kezelhető pont emiatt, elsőre nem volt vele gondom minden segítség nélkül (egyedül a gázpedálról leugrást kell bevezetni felváltásnál kanyarból kijövet, az autoliftet tényleg nincs pofám bekapcsolni, és ez már igényli azért néhol stabilitás szempontjából). Tegnapi replayeknél meg nem maradt semmi értelmes amiben csatáztunk is, nem tom mért