Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Eddig egyetértek a szabálymódosítással már csak a két ? jeles rész maradt, ha jól láttam.
9./ a és b pontok egyike: "Levágás és Kicsúszás az időmérő gyors körén".Nem akarnék megmondó ember lenni
, de mivel nemrégiben vázoltam hogy "köztünk nincsenek direkt csalók" és így feltételezem hogy ha valaki ezek valamelyikét is véti akkor fel fogja adni azt a körét mint lehetséges gyors kör és teljes egészében lelassít (mondjuk +15mp-et ennyi talán már nem befolyásolja a webes táblázatot vagy az épp aktuálisan zajló időmérő eredményeit) vagy visszatér Esc gomb megnyomásával a boxba.
Előbbi esetben ha minden ideális a verdán akkor nem kell újra megtennie a felvezető kört ill. a meleg(ebb) gumikon újra mért kört tud teljesíteni.
Második esetben, relaxálhat vagy babrálhat a verdán.Ennek fényében aki nem alkalmazkodik a feltételekhez annak az aznapi időmérőn elért összes eredményét eltörölném (semmisnek venném) és utolsó helyről rajtolhatna a futamon. (ha ez beállítható szerver oldalról ? )
Sorozatos estek kapcsán, box utcából való rajtolást ajánlanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Pánik a memóriapiacon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 11 - népalma
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, de mivel nemrégiben vázoltam hogy "köztünk nincsenek direkt csalók" és így feltételezem hogy ha valaki ezek valamelyikét is véti akkor fel fogja adni azt a körét mint lehetséges gyors kör és teljes egészében lelassít (mondjuk +15mp-et ennyi talán már nem befolyásolja a webes táblázatot vagy az épp aktuálisan zajló időmérő eredményeit) vagy visszatér Esc gomb megnyomásával a boxba.