Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
válasz
Ted-Mosby
üzenetére
Köszöntem infót
. Amint hazaértem szedem is le ezt a verziót aztán tolom fel. Ha lesz időd írd meg ma este mikor érnél rá egy kis online "tesztre"
. Nekem du.5-től este 9-ig jó az időpont. Remélem sikerül valamit összehozni, mert szivesen kipróbálnám ezt is, hogy milyen online. Na meg remélem azért egy páran lennénk itt is
.Béke!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) / BESZÁMÍTÁS: OK
- AM5-ös alaplapo
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 64GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- INTEL 1700-as alaplapok
- PS5 FAT lemezes CFI-1216A +2db kontroller +2TB Seagate HDD +dupla töltő +vertical stand +12db játék!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Amint hazaértem szedem is le ezt a verziót aztán tolom fel. Ha lesz időd írd meg ma este mikor érnél rá egy kis online "tesztre"
. Nekem du.5-től este 9-ig jó az időpont. Remélem sikerül valamit összehozni, mert szivesen kipróbálnám ezt is, hogy milyen online. Na meg remélem azért egy páran lennénk itt is
.