- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Értem, akkor letöltöm, kipróbálom és ennyi.
Azt tudom, hogy sok rFactor-os liga van jelenleg is. De a második részben lehet online versenyezni, ha valaki nem liga tag sehol? Vagy érdemesebb egy csapathoz/ligához csatlakozni?
És ha egyszer meg veszem egy évre a játékot, akkor minden mod ingyen használható hozzá? Nincs más költség? (Mint mondjuk Assetto Corsa esetében a DLC-k?)Kezdők számára vannak magyar futamok? Még elég sokat kell gyakorolnom a tömegben vezetést.
Ezt azért kérdezem mert most három játékot kipróbálok, és az alapján szeretnék komolyabban nekiállni, hogy milyen a magyar közösség. És mennyire tudok kezdő létemre érvényesülni, fejlődni.Bocsánat az esetleges teljesen hülyének tűnő kérdésekért.
-
.LnB
titán
Sziasztok,
Nemrég vettem kormányt, és keresgélek jó szimulátoros játékokat. Párat már kipróbáltam de az rFactor2 is érdekelne. Tuna valaki segíteni, hogy a trial verzióval ki tudok próbálni ezek közül bármit? Mit lehet a Trial (demo) verzióval csinálni? Sose játszottam rFactorral, szóval nekem teljesen új ez a felépítés. Ha jól látom teljesen moduláris a játék?
Új hozzászólás Aktív témák

- HP ZBook 17 G6 Mobile Workstation i7-9850H/32GB/512SSD/RTX3000/FHD/LTE/
- HP EliteBook x360 1030 G2 i5-7300U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Crucial MX500 500GB Enterprise Ssd
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest