Új hozzászólás Aktív témák
-
pbalu
aktív tag
válasz
üzenetére
Köszi, tényleg jónak tűnik.
Viszont nem sikerült működésre bírnom
Felraktam a plugint aztán Pro verziót, plr-t is átirtam.
Gyártja is nekem az ld meg ldx fileokat, de azt nem tudom megnyitni. A Motec "open log file" meg azt mondja hogy nem talál log fájlt, akármelyik könyvtárat nyitom meg
-
cselt
senior tag
válasz
üzenetére
Igen az addig oké, hogy megcsinálják hamar gyorsan a modelleket, mert már van alap, de a gond ott kezdődik, hogy majd az első futam után kiadnak egy modot F1 2009 néven, amiben tessék lássék módon naggyából belőtték, hogy olyan köröket menjenek, mint amit a TV-ben láttak, meg kb. azok a csapatok legyenek erősek, akik a dobogón végeztek. Ezt meg aztán folytatják patchekben kb kétfutamonként. A "fogyasztók" meg istenítik őket, hogy milyen jót alkottak, holott lehet, hogy semmi köze nem lesz a valósághoz. Érdekes, hogy az RH csapat most adja ki a 2004-es F1es modját rFactorra és nem már 5 évvel ezelőtt.
Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Felraktam a plugint aztán Pro verziót, plr-t is átirtam.