Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nem hinném, a MoTeC önmagában komplex cucc, inkább maga az rFactor korlátozza ha korlátozza. Sajna nem tudom nekem megnézni, mivel én már vagy fél éve nem indítottam el, de ahogy látom nincs itt senki aki segítene neked. Továbbra is próbálkozz az Sg-n, esetleg írj ott privátokat, előbb-utóbb valaki segíteni fog. Próbálj türelmesnek lenni, nem mindenki használja a MoTeC-t, és mászik ebbe bele, de vannak akik tudják én tudom. Próbálkozz még a GTR2-s topikokban is, esetleg a GTRMasters oldalán, mivel ha jól emlékszem ott a MoTeC integrálva van talán...a motor pedig nagyjából egy.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- OTP Bank topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Pixel 7a Dobozában
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest