Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
válasz
üzenetére
Értem én, hogy így van, de úgy értettem, hogy mindenre külön, hogy mit jelent, aztán példánál pályára egy teljeset, és hogy oda miért azokat egyenként, valamint egy attól teljesen különböző pályáról is, majd arra is, hogy mit miért. Például.
Tegnap a Saalen Mustang moddal mentem vagy 1 óráig, utána áttértem a Zondára, és meglepődve tapasztaltam, hogy úgy tudom irányítani minden kanyarban, ahogy akarom
, nem tört ki sehol, és szépen be tudtam tenni minden kanyarba. 2 helyen éreztem, hogy elment egy kis idő, de már akkor nem volt kedvem körözgetni. Örültem az időmnek, és annyi.Eddig a Nurburgringen 1:57 vége időt mentem (F1 - es pálya), a Mustang után meg erőlködés nélkül mentem 2. körben egy 1:56.188 - at

Ja, és tök alap autóval, mert nem tudom, hogy mit érdemes, és hogyan állítani

Új hozzászólás Aktív témák

- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Milyen monitort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, nem tört ki sehol, és szépen be tudtam tenni minden kanyarba. 2 helyen éreztem, hogy elment egy kis idő, de már akkor nem volt kedvem körözgetni. Örültem az időmnek, és annyi.