Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz rednifegnar #5 üzenetére
Nekem ha meglesz a fogyasztás mérőm majd a mért adatokat itt a topikba közé teszem. És akkor rengeteg embernek remek ki indulási alapot adhat majd.
Egy biztos én azt számoltam ha valami 7-24-be megy 1 éven keresztül az 5 watt is kb 42KW-ra jön ki 1 év alatt.
Szóval úgy látszik ezen túl ilyen energia ár mellet minden watt számít majd ,főleg hosszú távon. Meg ez egy fajta vásárlásra is ösztönzi majd az embereket, mert mindenki az új hatékonyabb kisebb fogyasztású dolgokat fogja vásárolni. Főleg ha azt a eszközt sokkat használja...Nekem még egy old school LCD monitorom van, 48 watt a gyártó által leírt átlag fogyasztás. Durva belegondolni, hogy ezt sehogy se tudtam tönkre tenni. Végül az energia hatékonyság végezz vele.
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- ASUS RT-AC68U
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDMI topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest