Hirdetés

2024. június 30., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-23 16:02:28

LOGOUT.hu

FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10494) Frankie50 válasza FerNandor (#10489) üzenetére


Frankie50
tag

Üdv!
Én tavaly előtt az egyik fürdőben használtam infra panelt. Egy ilyet. Megoszlottak a vélemények családon belül. Nem a levegőt melegíti, csak a tárgyakat, falakat. Fürdés előtt 1 órával indítva 1-2 fokkal emelte csak a hőmérsékletet, a tükör párásodott. Csak a besugárzott részen érezhető a meleg. Szóval összességében nem vált be. Jelenleg egy infra vonalsugárzót használunk ilyen, ez működik, de ez nem szobába való.
Ha mindenáron infrát szeretnél, akkor én a mennyezeti változatot javasolnám, nem egyet, hanem több kisebbet, hogy nagyobb terület legyen besugározva. Nem úgy működik mint a hősugárzó, kevesebb áramot fogyaszt, de a klímás fűtés hatékonyabb, és gazdaságosabb szerintem. Mindemellett időszakos rásegítésnek megfelelő lehet az infra is, vagy egy vékony fűtő fólia a padlóburkolat alá, bár ez drágább, de jó alternatíva.
Üdv!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.